افزایش_رشد_و_عملکرد_در_گندم_با_اوره_فسفات_جنوبگان_1 (3)
در تغذیه گندم به عنوان یکی از مهمترین غلات دانه‌ای مورد استفاده در تغذیه بشر به نکات مختلفی باید توجه نمود: ازت یکی از مهمترین عناصر در تغذیه گندم که نقش قابل‌توجهی در افزایش عملکرد، چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی ایفا می‌کند ازت می‌باشد. فسفر گندم
میناسول کلسیم جنوبگان
ترک خوردن میوه انار یک اختلال فیزیولوژیکی است که می‌تواند بر کیفیت میوه انار تأثیرات منفی داشته باشد. این عارضه بیشتر در زمان بلوغ میوه اتفاق می‌افتد. در زمان خشکسالی و کمبود آب، بافتهای گیاهی توانایی تقسیم سلولی و بزرگ شدن خود را از دست می‌دهند و پس از سپری

سوسک سیاه گندم

Comments are off
سوسک سیاه گندم
گندم یکی از مهمترین محصولات زراعی است و نقش مهمی در تغذیه بشر دارد. این گیاه هر ساله مورد حمله آفات مختلفی قرار می‌گیرد. از جمله این آفات سوسک سیاه گندم با نام علمی Zabrus Tenebrioides است که یکی از عوامل خسارت‌آفرین مزارع گندم در سراسر کشور به شمار می‌رود.
افزایش کیفیت الیاف پنبه
پنبه برای داشتن الیافی با کیفیت، در کنار عناصر مختلف بیشتر به ازت و پتاسیم نیاز اساسی دارد. ازت ازت سرعت رشد گیاه را بهبود می بخشد، همچنین این عنصر با افزایش تعداد گره‌های ساقه اصلی، تشکیل میوه در شاخه های جانبی را افزایش می‌دهد. باید خاطر نشان کرد که

جلوگیری از خوابیدگی ساقه کلزا

Comments are off
جلوگیری از خوابیدگی ساقه کلزا
کلزا به علت سازگاری بالا با طیفهای مختلف آب و هوایی گزینه مناسبی در جهت تولید روغن در نقاط مختلف کشور است. توجه به عنصر پتاسیم در تغذیه به جهت بهبود کیفیت این محصول، می تواند نتایج سودمندی را به دنبال داشته باشد. کلزا به مقادیر زیادی پتاسیم نیاز دارد،