آزمایشگاه خوراک دام و مواد غذایی

تغییر روش های زندگی و منابع غذایی در قرن اخیر موجب بروز ناهنجاری ها و بیماری های گوناگونی شده است. از این رو اطلاع از پارامترهای تاثیرگذار موجود در مواد غذایی، میتواند کمک شایانی در سلامت جامعه داشته باشد. پارامتر هایی همچون انرژی، چربی، پروتئین، فیبر، درصد مواد معدنی و مغذی و… مواردی هستند که در صورت کنترل شدن و محاسبه شدن میتوانند تاثیر چشمگیری در سلامت تغذیه انسانها داشته باشند.
از سوی دیگر با توجه به تغذیه انسانها از دام و محصولات دامی، خوراک های دام نیز باید کنترل شوند تا ضمن تضمین سلامت گوشت و لبنیات تولیدی، بیشترین راندمان را برای دامداران عزیز داشته باشند.

آزمایشگاه آب

بهره مندی از آب سالم و بهداشتی نعمتی بزرگ و انکار ناپذیر است که بسیاری از مردم دنیا از آن بی بهره هستند. کنترل سلامت شیمیایی و میکروبی آب های آشامیدنی و معدنی، بر اساس استاندارد های بین المللی و ملی، یکی دیگر از مواردی است که در آزمایشگاه های کرمان زمین انجام میگردد.
کنترل سختی و املاح معدنی، فلزات سنگین و عناصر آلاینده، بررسی درصد نیترات، نیتریت و فسفات موجود در آب و موارد دیگر از جمله فعالیت های این آزمایشگاه می باشند.