دانستنیهای جنوبگان دوست کشاورز

دانستنیهای جنوبگان

افزایش_رشد_و_عملکرد_در_گندم_با_اوره_فسفات_جنوبگان_1 (3)

افزایش رشد و عملکرد در گندم با اوره فسفات و هیومیسول جنوبگان

در تغذیه گندم به عنوان یکی از مهمترین غلات دانه‌ای مورد استفاده در تغذیه بشر به نکات مختلفی باید توجه نمود: ازت یکی از مهمترین عناصر در تغذیه گندم که نقش قابل‌توجهی در افزایش عملکرد، چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی ایفا می‌کند ازت می‌باشد. فسفر گندم

مشاهده بیشتر »
میناسول کلسیم جنوبگان

پیشگیری از ترک خوردن انار با میناسول کلسیم جنوبگان

ترک خوردن میوه انار یک اختلال فیزیولوژیکی است که می‌تواند بر کیفیت میوه انار تأثیرات منفی داشته باشد. این عارضه بیشتر در زمان بلوغ میوه اتفاق می‌افتد. در زمان خشکسالی و کمبود آب، بافتهای گیاهی توانایی تقسیم سلولی و بزرگ شدن خود را از دست می‌دهند و پس از سپری

مشاهده بیشتر »
سوسک سیاه گندم

سوسک سیاه گندم

گندم یکی از مهمترین محصولات زراعی است و نقش مهمی در تغذیه بشر دارد. این گیاه هر ساله مورد حمله آفات مختلفی قرار می‌گیرد. از جمله این آفات سوسک سیاه گندم با نام علمی Zabrus Tenebrioides است که یکی از عوامل خسارت‌آفرین مزارع گندم در سراسر کشور به شمار می‌رود.

مشاهده بیشتر »
افزایش کیفیت الیاف پنبه

افزایش کیفیت الیاف پنبه با های‌پتاس جنوبگان

پنبه برای داشتن الیافی با کیفیت، در کنار عناصر مختلف بیشتر به ازت و پتاسیم نیاز اساسی دارد. ازت ازت سرعت رشد گیاه را بهبود می بخشد، همچنین این عنصر با افزایش تعداد گره‌های ساقه اصلی، تشکیل میوه در شاخه های جانبی را افزایش می‌دهد. باید خاطر نشان کرد که

مشاهده بیشتر »
افزایش_رشد_و_عملکرد_در_گندم_با_اوره_فسفات_جنوبگان_1 (3)

افزایش رشد و عملکرد در گندم با اوره فسفات و هیومیسول جنوبگان

در تغذیه گندم به عنوان یکی از مهمترین غلات دانه‌ای مورد استفاده در تغذیه بشر به نکات مختلفی باید توجه نمود: ازت یکی از مهمترین عناصر در تغذیه گندم که نقش قابل‌توجهی در افزایش عملکرد، چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی ایفا می‌کند ازت می‌باشد. فسفر گندم

بیشتر
میناسول کلسیم جنوبگان

پیشگیری از ترک خوردن انار با میناسول کلسیم جنوبگان

ترک خوردن میوه انار یک اختلال فیزیولوژیکی است که می‌تواند بر کیفیت میوه انار تأثیرات منفی داشته باشد. این عارضه بیشتر در زمان بلوغ میوه اتفاق می‌افتد. در زمان خشکسالی و کمبود آب، بافتهای گیاهی توانایی تقسیم سلولی و بزرگ شدن خود را از دست می‌دهند و پس از سپری

بیشتر
سوسک سیاه گندم

سوسک سیاه گندم

گندم یکی از مهمترین محصولات زراعی است و نقش مهمی در تغذیه بشر دارد. این گیاه هر ساله مورد حمله آفات مختلفی قرار می‌گیرد. از جمله این آفات سوسک سیاه گندم با نام علمی Zabrus Tenebrioides است که یکی از عوامل خسارت‌آفرین مزارع گندم در سراسر کشور به شمار می‌رود.

بیشتر
افزایش کیفیت الیاف پنبه

افزایش کیفیت الیاف پنبه با های‌پتاس جنوبگان

پنبه برای داشتن الیافی با کیفیت، در کنار عناصر مختلف بیشتر به ازت و پتاسیم نیاز اساسی دارد. ازت ازت سرعت رشد گیاه را بهبود می بخشد، همچنین این عنصر با افزایش تعداد گره‌های ساقه اصلی، تشکیل میوه در شاخه های جانبی را افزایش می‌دهد. باید خاطر نشان کرد که

بیشتر
جلوگیری از خوابیدگی ساقه کلزا

جلوگیری از خوابیدگی ساقه کلزا

کلزا به علت سازگاری بالا با طیفهای مختلف آب و هوایی گزینه مناسبی در جهت تولید روغن در نقاط مختلف کشور است. توجه به عنصر پتاسیم در تغذیه به جهت بهبود کیفیت این محصول، می تواند نتایج سودمندی را به دنبال داشته باشد. کلزا به مقادیر زیادی پتاسیم نیاز دارد،

بیشتر
جنوبگان دوست کشاورز

چرا استفاده از کودهای شیمیایی برای تغذیه بشر اهمیت دارد؟

همان‌گونه که انسانها به مواد معدنی و مغذی جهت حفظ سلامتی و قدرت بدنی احتیاج دارند، گیاهان نیز نیازهای اساسی به مواد مختلف شیمیایی دارند. به عبارت دیگر، کودها نقش غذا را برای گیاهان دارند و باید با توجه به نیاز گیاه که از روی آزمایشهای خاک، برگ و آب

بیشتر